4 kemungkinan cara kehilangan wang pada IQ Option

4 kemungkinan cara kehilangan wang pada IQ Option

Tidak mempunyai strategi yang jelas

Anda perlu mempunyai strategi yang baik untuk mengelakkan kerugian. Sebenarnya, anda boleh menyebutnya suatu keharusan ketika berdagang. Apa yang akan menjadikan taktik yang sangat baik? Metodologi yang hebat, masa perdagangan yang ditentukan, dan petua mengenai cara mengurus modal anda. Semua ini akan menghasilkan strategi yang berkesan.

Sekiranya anda mengalami kerugian secara berterusan, anda mungkin tidak berjaya dalam strategi anda. Atau mungkin anda tidak memilikinya? Kaedah kami dirancang untuk memastikan perdagangan lancar dan mengurangkan kerugian.

Anda mungkin melihat melalui artikel kami mengenai strategi di laman web IQ Option Wiki, bahawa kami mempunyai fokus yang kuat terhadap spesifik. Dalam strategi, harus disertakan instrumen perdagangan tertentu, peraturan pengurusan modal khusus, dan waktu perdagangan tertentu.

4 kemungkinan cara kehilangan wang pada IQ Option

Barulah anda dapat merancang taktik yang baik yang akan membawa anda ke barisan hadapan. Jika tidak, kerjaya perdagangan anda boleh berakhir dengan cepat, dengan penyesalan besar dan tidak ada wang di dalam poket.

Tidak mengawal emosi

Emosi adalah teman lelaki yang tidak dapat dipisahkan. Dan tidak ada yang luar biasa dalam merasa takut ketika berniaga. Tetapi peniaga perlu menyedari kehadiran emosi dan menguasai mereka.

Sekiranya takut sepanjang masa ketika membuat keputusan perdagangan, kata kunci untuk anda adalah kesabaran. Tetap tenang, jangan tergesa-gesa dalam perdagangan, patuhi peraturan dalam rancangan anda. Pelan yang baik adalah apa yang dapat menjimatkan perdagangan dan wang anda. Rancang perdagangan dan uruskan rancangan!

4 kemungkinan cara kehilangan wang pada IQ Option
Emosi boleh merosakkan walaupun strategi yang baik

Di sini kami menyediakan satu set peraturan untuk membantu anda menjaga emosi:

  • Buat tidak lebih dari $ 100 sehari. Setelah anda memperoleh keuntungan seperti itu, giliran akaun sebenar dan pergi ke latihan jika anda masih mahu berniaga.
  • Jangan buka perdagangan 1 minit.
  • Mempunyai strategi yang baik. Apa-apa taktik yang baik akan berfungsi di IQ Option.
  • Terapkan strategi yang sesuai yang akan melindungi baki akaun anda.

Petua dalam artikel ini bertujuan untuk membantu anda mengawal tindakan anda. Dan bukan hanya semasa berdagang di IQ Option tetapi juga dalam rutin harian lain.

Tidak cukup percaya

Adalah normal untuk kehilangan sejumlah wang semasa berniaga. Anda tidak harus memikirkan ini terlalu lama.

Mungkin, anda berpendidikan tinggi dan mempunyai pengetahuan yang besar mengenai pasaran dan analisis teknikal. Namun, anda mungkin kehilangan wang. Biasanya, seseorang tahu banyak, tetapi kurangnya keyakinan menjadikannya bukan peniaga yang sangat baik. Pengalaman berniaga juga penting. Anda boleh mempunyai strategi yang sangat baik, tetapi untuk dapat menarik pencetus apabila keadaan pasaran yang dijangkakan berlaku, anda perlu mempraktikkannya.

4 kemungkinan cara kehilangan wang pada IQ Option
Pengetahuan perdagangan adalah kunci kejayaan

Anda mungkin mendapati bahawa tidak ada yang aneh dalam pengembalian satu minggu antara $ 300 dan $ 400 dengan dana awal $ 1,000. Namun, jangan tamak dari awal. Mula kecil, melabur hanya beberapa ratus, dan lihat bagaimana ia akan berjaya. Memperdalam pengetahuan anda dan meningkatkan kemahiran anda.

Adakah broker anda yang membuat anda kehilangan perdagangan anda?

Terdapat banyak kisah mengenai tingkah laku broker yang tidak adil. Terdapat banyak broker dengan reputasi buruk. Sebilangan dari mereka dapat memanipulasi harga, yang lain dapat mengunci pengeluaran anda. Anda boleh membaca mengenai beberapa amalan buruk dalam artikel kami. Adakah itu berlaku semasa anda menggunakan IQ Option? Tidak semestinya. Tetapi tentu saja, anda selalu perlu mengikuti urus niaga anda, periksa apakah harga betul. Dan sekiranya ada yang tidak betul atau anda akan menemui beberapa tingkah laku platform yang mencurigakan, anda berhak sepenuhnya untuk bertindak balas dan meminta penjelasan.

4 kemungkinan cara kehilangan wang pada IQ Option
Sekiranya ada yang salah, ambil tangkapan skrin untuk mempunyai bukti

Sebaik sahaja anda mengesan sesuatu seperti ini, kami mengesyorkan agar anda mengambil gambar, menghantar e-mel, dan menunggu penjelasan yang tepat. Broker anda tidak akan mempunyai penyelesaian lain seperti untuk membayar kerugian anda sepenuhnya.

Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!

Tinggalkan komen

Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!