Cara Berdagang Pilihan Digital di IQ Option

Cara Berdagang Pilihan Digital di IQ Option


Apakah Pilihan Digital dalam IQ Option?

Perdagangan Opsyen Digital serupa dengan perdagangan Opsyen Semua atau Tiada. Ciri khas utama adalah keuntungan dan risiko setiap urus niaga yang bergantung pada harga mogok yang dipilih secara manual di sebelah kanan carta.

- Potensi keuntungan pada Pilihan Digital boleh mencapai 900%. Walau bagaimanapun, perdagangan yang tidak berjaya akan mengakibatkan kerugian pelaburan.

- Harga mogok yang lebih dekat adalah dengan harga semasa aset - semakin rendah risiko dan potensi keuntungan anda.

Perhatikan bahawa pilihan digital akan habis masa berlakunya wang hanya jika harga sebenar tidak sama dengan yang berlaku. Untuk pilihan panggilan ia harus melebihi harga mogok sekurang-kurangnya satu pip, untuk pilihan put harus berada di belakang harga mogok sekurang-kurangnya satu pip.


Bagaimana untuk Berdagang Pilihan Digital?

1. Pilih aset untuk diperdagangkan
  • Anda boleh menatal senarai aset. Aset yang ada untuk anda berwarna putih. Klik pada assest untuk memperdagangkannya.
  • Anda boleh berniaga dengan pelbagai aset sekaligus. Klik pada butang “+” langsung dari bahagian aset. Aset yang anda pilih akan ditambah.
Peratusan dalam "Keuntungan Harga Cur" menentukan keuntungannya. Semakin tinggi peratusannya - semakin tinggi keuntungan anda sekiranya berjaya.

Semua perdagangan ditutup dengan keuntungan yang ditunjukkan ketika dibuka.
Cara Berdagang Pilihan Digital di IQ Option
2. Pilih Masa Tamat Tempoh

luput adalah waktu di mana perdagangan akan dianggap selesai (ditutup) dan hasilnya dijumlahkan secara automatik.

Semasa menyelesaikan perdagangan dengan pilihan digital, anda secara bebas menentukan masa pelaksanaan transaksi.
Cara Berdagang Pilihan Digital di IQ Option
3. Tetapkan jumlah yang akan anda laburkan.

Jumlah minimum untuk perdagangan adalah $ 1, maksimum - $ 20,000, atau setara dalam mata wang akaun anda. Kami mengesyorkan anda memulakan dengan perdagangan kecil untuk menguji pasaran dan merasa selesa.
Cara Berdagang Pilihan Digital di IQ Option
4. Analisis pergerakan harga pada carta dan buat ramalan anda.

Pilih pilihan Lebih Tinggi (Hijau) atau Lebih Rendah (Merah) bergantung pada ramalan anda. Sekiranya anda menjangkakan harganya naik, tekan "Lebih tinggi" dan jika anda fikir harganya akan turun, tekan "Bawah"
Cara Berdagang Pilihan Digital di IQ Option
5. Tunggu perdagangan ditutup untuk mengetahui sama ada ramalan anda betul. Sekiranya ada, jumlah pelaburan anda ditambah keuntungan dari aset tersebut akan ditambahkan ke baki anda. Sekiranya ramalan anda tidak betul - pelaburan tidak akan dikembalikan.

Anda boleh memantau Kemajuan Pesanan anda di bawah The Trades
Cara Berdagang Pilihan Digital di IQ Option
Carta menunjukkan dua garis menandakan titik dalam masa. Masa pembelian adalah garis putus-putus putih. Selepas masa ini, anda tidak dapat membeli pilihan untuk masa tamat yang dipilih. Masa tamat ditunjukkan oleh garis merah padat. Apabila transaksi melintasi garis ini, ia ditutup secara automatik dan anda mengambil untung atau rugi untuk hasilnya. Anda boleh memilih masa tamat yang ada. Sekiranya anda belum membuka perjanjian, garis putih dan merah akan bergerak bersama ke kanan untuk menandakan tarikh akhir pembelian untuk waktu tamat yang dipilih.
Cara Berdagang Pilihan Digital di IQ Option

Soalan Lazim (Soalan Lazim)


Saya mempunyai pilihan dalam Pilihan Digital dan saya masih kehilangan pelaburan saya. Mengapa begitu?

Pilihan Digital berfungsi berbeza dengan Pilihan Semua-atau-Tiada. Dalam kes Pilihan Digital, anda mesti memilih Harga Teguran, iaitu harga yang mesti ditembusi oleh aset untuk membuat transaksi anda menguntungkan. Sekiranya nilai pembukaan sama dengan nilai penutupan, perdagangan akan ditutup dengan kerugian kerana Strike Price tidak tercapai.


Apakah masa terbaik untuk memilih untuk berdagang?

Waktu dagangan terbaik bergantung pada strategi perdagangan anda dan beberapa faktor lain. Kami mengesyorkan agar anda memperhatikan jadual pasaran, kerana pertindihan sesi perdagangan Amerika dan Eropah menjadikan harga lebih dinamik dalam pasangan mata wang seperti EUR / USD. Anda juga harus mengikuti berita pasaran yang mungkin mempengaruhi pergerakan aset pilihan anda. Lebih baik tidak berdagang apabila harga sangat dinamik bagi peniaga yang tidak berpengalaman yang tidak mengikuti berita dan tidak memahami mengapa harganya berubah-ubah.


Berapa banyak pilihan yang boleh saya beli setiap tamat tempoh?

Kami tidak mengehadkan jumlah pilihan yang boleh anda beli untuk tempoh tamat atau aset. Satu-satunya had adalah dalam had pendedahan: jika peniaga telah melaburkan sejumlah besar aset yang anda pilih, jumlah yang anda laburkan dibatasi oleh had pendedahan ini. Sekiranya anda bekerja di akaun dengan dana sebenar, anda dapat melihat had pelaburan untuk setiap pilihan pada carta. Klik pada kotak di mana anda memasukkan jumlahnya.


Berapakah harga minimum pilihan?

Kami mahu perdagangan tersedia untuk semua orang. Jumlah pelaburan minimum untuk keadaan perdagangan hari ini boleh didapati di platform / laman web syarikat Syarikat.


Berapakah keuntungan selepas penjualan dan jangkaan keuntungan?

Pilihan Semua-atau-Tiada dan Pilihan Digital hanya tersedia untuk Pelanggan Profesional.

Sebaik sahaja anda membeli pilihan Put atau Panggilan, tiga nombor muncul di sebelah kanan atas carta:

Jumlah pelaburan: berapa banyak anda telah melabur dalam kesepakatan

Jangkaan Keuntungan: kemungkinan hasil transaksi jika carta menunjukkan titik tamat tempoh berakhir di tempat yang sama seperti sekarang.

Keuntungan selepas Jualan: Sekiranya berwarna merah, ini menunjukkan kepada anda berapa jumlah pelaburan yang anda akan kehilangan baki selepas penjualan. Sekiranya berwarna hijau, ini menunjukkan berapa banyak keuntungan yang akan anda peroleh selepas penjualan.

Keuntungan dan Keuntungan yang dijangkakan selepas Dijual bersifat dinamik, kerana ia berubah bergantung pada beberapa faktor termasuk keadaan pasaran semasa, seberapa dekat waktu tamat dan harga semasa aset.

Banyak peniaga menjual apabila mereka yakin bahawa transaksi itu akan memberi mereka keuntungan. Sistem penjualan memberi anda peluang untuk mengurangkan kerugian pada pilihan yang diragukan.

Mengapa butang Jual (penutupan pilihan yang dijadualkan) tidak aktif?

Untuk pilihan Semua-atau-Tidak, butang Jual tersedia dari 30 minit hingga habis masa hingga 2 minit hingga tamat.

Sekiranya anda berdagang Pilihan Digital, butang Jual sentiasa tersedia.
Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!

Tinggalkan komen

Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!