Cara Mendepositkan Wang di IQ Option melalui WebMoney

Cara Mendepositkan Wang di IQ Option melalui WebMoney
Webmoney ialah e-dompet terkenal yang boleh digunakan untuk transaksi deposit dan pengeluaran di platform, serta untuk transaksi lain di Internet. Anda boleh menggunakannya untuk menyimpan, menghantar, menerima wang dan untuk membayar barangan dalam talian. Dalam artikel ini kami akan membantu anda untuk mendaftar akaun WebMoney langkah demi langkah supaya anda boleh membuat dan mula menggunakan WebMoney anda pada IQ Option dengan mudah.


Melaraskan

Ini akan menjadi pautan untuk mendaftar akaun WebMoney anda: https://www.wmtransfer.com/ . Ikuti pautan dan klik Daftar untuk menyediakan e-dompet baharu anda. Jika perlu, tukar bahasa di bahagian bawah halaman.

Anda perlu menentukan dan mengesahkan nombor telefon anda dan membuat kata laluan. Sebaik sahaja ia selesai, anda boleh mengakses dompet anda dan mencipta dompet dalam mata wang yang dikehendaki.

Anda boleh memilih antara beberapa pilihan mata wang, tetapi jika anda merancang untuk mendepositkannya ke IQ Option, anda boleh memilih antara WMZ, WME dan WMR. WMZ ialah dompet untuk USD, WME — untuk EUR dan WMR adalah untuk RUB.

Anda mungkin melihat nombor WMID anda di bahagian atas halaman, yang merupakan pengecam akaun anda. Walau bagaimanapun, ia bukan alamat yang boleh dihantar wang.

Setiap dompet mempunyai alamat sendiri:
Cara Mendepositkan Wang di IQ Option melalui WebMoney
Alamat terdiri daripada surat, yang merupakan pengenalan mata wang, dan 12 angka. Anda perlu mengisinya apabila memindahkan dana ke atau dari akaun WebMoney anda. Sebaik sahaja anda menyediakan dompet, anda sudah bersedia untuk menghantar dan menerima wang.


Deposit

Untuk membuat deposit ke e-dompet anda, anda perlu memilih dompet yang sepadan dengan mata wang yang dikehendaki dan kemudian memutuskan kaedah deposit. Terdapat beberapa pilihan untuk dipilih, tetapi kaedah yang tersedia mungkin berbeza mengikut tempat anda. Setelah dana masuk, anda boleh menggunakannya untuk deposit pada IQ Option.

Untuk berbuat demikian, teruskan ke halaman deposit dan pilih WebMoney daripada senarai. Pilih mata wang yang sepadan dengan salah satu dompet WebMoney anda.
Cara Mendepositkan Wang di IQ Option melalui WebMoney

Kaedah pembayaran yang tersedia kepada pembaca mungkin berbeza. Untuk senarai terkini kaedah pembayaran yang tersedia, sila rujuk kepada platform dagangan IQ Option

Anda akan dialihkan ke halaman log masuk WebMoney — log masuk dan lengkapkan pembayaran.
Cara Mendepositkan Wang di IQ Option melalui WebMoney
Sebaik sahaja anda berbuat demikian, dana akan dikreditkan serta-merta ke baki IQ Option anda.
Cara Mendepositkan Wang di IQ Option melalui WebMoney
Thank you for rating.