Kejohanan Dagangan IQ Option - Bagaimana Saya Dapat Mengumpulkan Hadiah dalam Kejohanan?

Kejohanan Dagangan IQ Option - Bagaimana Saya Dapat Mengumpulkan Hadiah dalam Kejohanan?


Apakah kejohanan di IQ Option?

Kejohanan ini adalah pertandingan antara peniaga di mana semua orang boleh mengambil bahagian. Setiap peserta mendapat akaun kejohanan dengan jumlah wang yang sama. Anda hanya boleh berdagang pilihan binari dalam pertandingan. Selain itu, tidak ada peraturan: anda boleh melakukan perdagangan aset dan melaburkan dana yang ada.

Pemenangnya adalah peniaga yang menyelesaikan dengan wang terbanyak di akaun kejohanan. Kumpulan hadiah biasanya dibahagikan kepada peniaga terbaik dari 9 hingga 30 orang.


Bagaimanakah ia berfungsi?

Setiap pedagang diberikan akaun kejohanan $ 10,000 khas, syarat awalnya sama. Papan pendahulu menunjukkan berapa banyak wang yang dimiliki setiap peserta dalam akaun kejohanan mengikut urutan menurun.

Hadiah kejohanan dikreditkan ke akaun sebenar anda dalam bentuk dana sebenar. 80% daripada bayaran masuk anda dipindahkan ke kumpulan hadiah. Anda dibenarkan mengisi semula akaun kejohanan anda sepanjang keseluruhan kejohanan.


Adakah mungkin untuk Membeli Semula?

Dalam beberapa kejohanan, anda boleh memuatkan baki akaun anda dengan mendepositkan jumlah asal dengan wang sebenar. Contohnya, jika kejohanan membenarkan pembelian semula dan baki permulaan anda ialah $ 100, anda boleh mengklik "Beli semula" di sebelah baki dan anda akan mempunyai $ 200 pada akaun anda.

Bilangan pembelian semula semasa kejohanan tidak terhad, tetapi hanya jika baki semasa dan keuntungan dari kedudukan terbuka kurang daripada baki permulaan. Pada permulaan kejohanan, anda boleh memuat semula sekali. Jumlah rebuy dijumlahkan dan ditambahkan ke kumpulan hadiah kejohanan.


Bagaimana saya boleh memeriksa kedudukan kejohanan saya?

Sebelum kejohanan bermula, peniaga teratas dipilih secara rawak. Setelah kejohanan dimulakan dan peserta mula berniaga, orang dalam senarai akan dipesan mengikut baki pada akaun kejohanan mereka.


Bagaimana saya boleh mengumpulkan hadiah dalam kejohanan?

Sekiranya anda diberikan salah satu hadiah dalam kejohanan, kemenangan anda akan dikreditkan ke akaun sebenar anda secara automatik.


Apa aset yang boleh saya jual semasa kejohanan?

Aset Opsyen Binari:
  • 54 Pilihan
  • 41 pasangan Forex
  • 179 Stok
  • 26 Cryptocurrency
  • 4 Komoditi
  • 23 ETF
Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!

Tinggalkan komen

Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!