Kenalan IQ Option - IQ Option Malaysia

Cara Menghubungi Sokongan IQ Option


Sembang Dalam Talian IQ Option

Salah satu cara paling mudah untuk menghubungi broker IQ Option adalah menggunakan sembang dalam talian dengan sokongan 24/7 yang membolehkan anda menyelesaikan sebarang isu secepat mungkin. Kelebihan utama sembang ialah seberapa pantas IQ Option memberi anda maklum balas, ia mengambil masa kira-kira 2 minit untuk dijawab. Anda tidak boleh melampirkan fail pada mesej anda dalam sembang dalam talian. Anda juga tidak boleh menghantar maklumat peribadi anda.

Tetapi anda perlu mendaftar akaun untuk melihat Sembang Dalam Talian
Cara Menghubungi Sokongan IQ Option


Bantuan IQ Option melalui E-mel

Cara lain untuk menghubungi sokongan adalah melalui e-mel. Jadi jika anda tidak memerlukan jawapan pantas untuk soalan anda hanya hantar e-mel ke [email protected]. IQ Option sangat mengesyorkan menggunakan e-mel pendaftaran anda. Maksud saya e-mel yang anda gunakan untuk pendaftaran di IQ Option. Dengan cara ini IQ Option akan dapat mencari akaun dagangan anda melalui e-mel yang anda gunakan.


Bantuan IQ Option melalui Telefon

Mengikut dasar syarikat, IQ Option tidak mengganggu pedagang dengan panggilan keluar, kecuali untuk panggilan alu-aluan yang IQ Option Fresh Team buat apabila pedagang membuat deposit pertama mereka. Namun begitu, anda sentiasa dialu-alukan untuk menghubungi IQ Option.

Maklumat terkini tentang sokongan pelanggan IQ Option boleh didapati di tapak web: https://iqoption.com/en/contacts


Borang Perhubungan IQ Option

Cara lain untuk menghubungi sokongan IQ Option ialah "Borang Hubungan". Di sini anda perlu mengisi alamat e-mel anda untuk menerima jawapan kembali. Anda juga perlu mengisi mesej teks. Berikut adalah situasi yang sama seperti Sembang Dalam Talian anda tidak akan dapat melampirkan fail.

Menggunakan borang hubungan di sini: https://iqoption.com/en/contacts
Cara Menghubungi Sokongan IQ Option

Manakah cara terpantas untuk menghubungi IQ Option?

Maklum balas terpantas daripada IQ Option yang anda akan dapat melalui Sembang Dalam Talian.


Seberapa pantas saya boleh mendapat respons daripada sokongan IQ Option?

Anda akan dijawab dalam beberapa minit jika anda menulis melalui sembang dalam talian dan ia akan mengambil masa kira-kira 24 jam untuk dijawab melalui E-mel.


Pusat Bantuan IQ Option

IQ Option telah mendapat jawapan biasa yang anda perlukan di sini: https://iqoption.com/en/faq/general-questions

Cara Menghubungi Sokongan IQ Option

Thank you for rating.