perdagangan pilihan binari

Bagaimana Membuat Pilihan Dagangan Wang di IQ Option?
Blog

Bagaimana Membuat Pilihan Dagangan Wang di IQ Option?

Banyak peniaga pilihan baru memilih untuk menyertai IQ Option dengan satu sebab tertentu - untuk mendapatkan wang yang cepat. Ramai orang berpendapat bahawa perdagangan pilihan adalah mudah. Yang perlu anda lakukan adalah meramalkan apakah harga aset yang mendasari akan meningkat atau menurun dan wang akan terus masuk. Walau bagaimanapun, sebenarnya ini bukan sebenarnya. Tidak ada perkara seperti wang mudah dalam sebarang jenis perdagangan dan perdagangan opsyen tidak terkecuali. Anda berdagang dengan peniaga lain yang ingin mengambil wang daripada anda. Selain itu, broker yang ingin mendapatkan bahagiannya tidak kira siapa yang menang dan yang membuat perdagangan yang kalah. Sebenarnya, anda bertujuan untuk kehilangan pilihan perdagangan wang. Sekiranya anda tidak melakukan sesuatu mengenainya Tetapi apa yang anda boleh buat?
Strategi Pengurusan Modal IQ Option Untuk Berjaya Berdagang
Blog

Strategi Pengurusan Modal IQ Option Untuk Berjaya Berdagang

Semasa berdagang pasaran kewangan, risiko kehilangan wang anda selalu ada. Sebaik sahaja anda memasuki perdagangan, ada kemungkinan 50/50 untuk melakukannya sama ada. Pada platform IQ Option, anda boleh keluar dari perdagangan sebelum tamat. Namun, ini bermaksud kehilangan sebahagian kecil wang anda. Selain berdagang hanya apabila keadaan pasaran betul, pengurusan modal diperlukan sekiranya anda memastikan baki akaun anda tetap kukuh. Panduan ini akan mengajar anda beberapa strategi pengurusan modal yang berjaya digunakan peniaga di IQ Option ..
Bagaimana Memulakan Perdagangan Menguntungkan di IQ Option Platform
Blog

Bagaimana Memulakan Perdagangan Menguntungkan di IQ Option Platform

Hampir setiap peniaga baru di IQ Option akan kehilangan banyak baki akaun mereka. Perdagangan opsyen adalah usaha berisiko tinggi yang mesti didekati dengan berhati-hati. Tetapi ini tidak boleh menghalangi anda untuk mencuba perdagangan sebagai kerjaya. Setiap peniaga yang berjaya bermula betul-betul di mana anda berada sekarang. Kebanyakan mengambil masa bertahun-tahun untuk belajar bagaimana berniaga dengan jayanya. Nasib baik untuk anda, panduan ini akan mengurangkan keluk pembelajaran. Di sini, saya akan mengajar anda perkara-perkara penting yang perlu anda ketahui untuk memulakan pilihan perdagangan dengan jayanya.
6 Mitos Perdagangan yang Anda Fikirkan Benar di IQ Option
Blog

6 Mitos Perdagangan yang Anda Fikirkan Benar di IQ Option

Banyak buku ditulis mengenai perdagangan di pasaran kewangan. Walaupun, peniaga masih tersilap mengenai keadaan sebenar dalam menjana wang dengan berniaga secara dalam talian. Dalam artikel ini, kami mengumpulkan mitos yang paling umum mengenai pasaran kewangan, dan kami akan mencuba mengungkap sebahagian besar daripadanya, dengan memberi penerangan mengenai masalah ini.